Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 

Author Topic: Keep getting this 'configured' message lately!  (Read 212 times)

ABCwarBOT

  • Member
  • Sentient Tea Bot
  • **
  • Posts: 340
    • View Profile
Keep getting this 'configured' message lately!
« on: 22 May, 2017, 03:11:54 am »
I've tried to access this site over the past few days and I've had this message a few times ---

The owner of forums.2000adonline.com has configured their website improperly. To protect your information from being stolen, Firefox has not connected to this website.

and then I can't access the site.

500

  • System Administrator
  • Page Numbering Droid
  • *****
  • Posts: 199
    • View Profile
Re: Keep getting this 'configured' message lately!
« Reply #1 on: 22 May, 2017, 08:58:37 am »
We have just completed a domain shift, however it can take some machines extra time to refresh their DNS info. do you have the problem when going to https://forums.2000adonline.com or https://forums.2000ad.com or both?

ABCwarBOT

  • Member
  • Sentient Tea Bot
  • **
  • Posts: 340
    • View Profile
Re: Keep getting this 'configured' message lately!
« Reply #2 on: 22 May, 2017, 10:28:39 pm »
We have just completed a domain shift, however it can take some machines extra time to refresh their DNS info. do you have the problem when going to https://forums.2000adonline.com or https://forums.2000ad.com or both?


When I click on the first link you provided I get the same message but the second one seems fine. 

500

  • System Administrator
  • Page Numbering Droid
  • *****
  • Posts: 199
    • View Profile
Re: Keep getting this 'configured' message lately!
« Reply #3 on: 23 May, 2017, 08:24:31 am »
Ah its probably the DNS change for the redirect then, the 2nd one is now the main domain so just use that