Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 

Author Topic: Banned, but not....  (Read 561 times)

Angry Vince

  • Member
  • Page Numbering Droid
  • **
  • Posts: 142
    • View Profile
Banned, but not....
« on: 05 October, 2011, 10:43:52 pm »
Hi guys,

I access 2k at home and at work and was online yesterday during my <ahem> lunch break posting about the Rogue Trooper movie. Later, at home I went to log on and was hit with this message (I paraphrase) -

"An error has occurred
Angry Vince, you have been banned
Spammer."

Ouch! I don't know what that was about and I can say it was a hell of a shock. Try as I might, I couldn't get anywhere with the forum - every time I tried to have a look, I'd get hit with the same message.

I'm pleasantly surprised to see that I can get on at work this morning and none of my posts have been pulled, so I'm going to go with the assumption that somehow my home ISP # has been banned by a bot.

Has this happened to anyone else?

Can someone please explain and hopeful fix my home ISP access?

Cheers,
AV.
Angry Vince: One Man Against the World! (So far the world is winning 96:0)

Radbacker

  • Member
  • Posting Machine
  • ***
  • Posts: 1740
    • View Profile
Re: Banned, but not....
« Reply #1 on: 06 October, 2011, 04:00:54 am »
must be us Aussies as this has happened to me a couple of times (banned from home computer but ok fro work computer).  It apparantly because your ISp runs into or close to a banned range of ISP's.  I just logged out and cleared my browser of cookies, had no problems signing in the next time.  Try that first.

CU Radbacker

Angry Vince

  • Member
  • Page Numbering Droid
  • **
  • Posts: 142
    • View Profile
Re: Banned, but not....
« Reply #2 on: 06 October, 2011, 04:56:51 am »
Brilliant, will try that tonight.

thanks,
AV
Angry Vince: One Man Against the World! (So far the world is winning 96:0)